Faceți căutări pe acest blog

vineri, 10 februarie 2017

România înlăcrimată

Un fir roșu traversează istoria României de câteva decenii. Este un fir cusut pe harta țării de către bolșevici și susținătorii acestora.
Iată doar câteva flash-uri ale unor evenimente importante din istoria României.

1946, noiembrie, 19 – Alegeri falsificate: BPD sprijinit de tancurile sovietice fraudează masiv alegerile dar nu reușesc să obțină majoritatea. Cu toate acestea Guvernul prosovietic declară că „Soarele” a obținut o majoritate zdrobitoare. Așa a început bolșevizarea României.

1948 – Naționalizarea: Autoritățile comuniste dau „Legea Naționalizării” care în fapt reprezintă „Legea Confiscării” sau „Jaful Legalizat”.  Toate întreprinderile industriale, bancare, de asigurări, miniere și de transporturi, resursele solului și subsolului, întreprinderile individuale, societățile de orice fel, asociațiile particulare industriale, bancare, de asigurări, miniere, de transporturi și telecomunicații, etc. erau trecute în proprietatea statului. Dramele și tragediile care au avut loc în această perioadă sunt greu de descris. Doar „sânge peste tot” s-ar putea spune.

1949-1962 - Colectivizarea forțată: Operațiunea de confiscare a proprietăților agricole private din țară și comasarea lor în ferme agricole administrate de stat a început greoi dar a continuat cu agresivitate. „Binefacerile” au lăsat în urmă: oameni uciși, reprimări violente, arestări, deportări, proprietăți distruse, criză economică profundă.

1977, august, 1 - Revolta minerilor: Minerii din Valea Jiului protestează față de condițiile inumane în care trăiau și munceau. Minerii nu au vrut să negocieze decât cu dictatorul. În urma acestor acțiuni au rezultat: infiltrarea masivă a agenților de securitate în grupurile de mineri și folosirea după 1989 a acestora drept masă de manevră.

1987, noiembrie, 15 – Revolta muncitorilor: Muncitorii de la mai multe întreprinderi din Brașov protestează față de diminuarea salariilor și condițiile de trai. Regimul comunist a ripostat în forță: oameni arestați și torturați, deportări, supravegherea celor implicați în revolte și fractură socială majoră.

1945, martie, 6 – 1989, decembrie, 22 – Sărăcie și teroare: PCR își demonstrează neputința de a guverna decenii la rând. Deși folosea milioane de oameni pe post de sclavi regimul dictatorial nu a reușit mare lucru. Propaganda grețoasă susținea cât de bine o duc românii care îndurau foametea, frigul, cozile, sărăcia, mizeria, corupția, manipularea, umilința, frica și teroarea. Nici o vorbă însă despre: canal, munca silnică, pușcăriile comuniste, procesul de reeducare, torționari, casele de copii, persoanele deportate, persoanele decedate în condiții suspecte, turnători și delațiuni, anchetele securității. Astfel, generații de români și-au primit porția de suferință pe care la un moment dat nu au mai putut-o suporta.
- Mișcarea de rezistență: O luptă armată între partizani și comuniști s-a dus decenii întregi în România. O tăcere grea și suspectă era în țară dar și în occident despre această problemă. Recunoștință veșnică celor care au luptat cu arma în mână pentru eliberarea României de sub jugul comunist!

1989, decembrie, 11-25 – Revoluție: Proteste, lupte de stradă și demonstrații ale oamenilor nemulțumiți de regimul comunist. Au fost implicate și forțe externe menite să sporească degringolada socială. Teroarea poate fi descrisă doar prin următoarele cuvinte: morți, oameni răniți, arestări nejustificate, distrugeri de bunuri, distrugeri de documente și căderea unor lideri comuniști importanți.

1990, ianuarie, 28-29 - Mineriadă: FSN-ul cheamă minerii să reprime partidele istorice din România și organizațiile care pledau pentru democrație. În urma acestor acțiuni au rezultat: oameni răniți, arestări nejustificate și distrugeri de bunuri.

1990, februarie, 18-19 - Mineriadă: FSN-ul cheamă minerii să reprime demonstranții din Piața Victoriei (București). În urma acestor acțiuni au rezultat: oameni răniți, arestări nejustificate, oameni închiși la Rahova, Jilava, Râmnicu Sărat și sediul Ministerului de Interne. Crucea Roșie Internațională a intervenit în repetate rânduri în favoarea arestaților.

1990, iunie, 13-15 - Mineriadă: FSN-ul cheamă minerii să reprime protestatarii din Piața Universității (București) și populația civilă. Este considerată cea mai brutală și sângeroasă mineriadă. În urma acestor acțiuni au rezultat: morți, răniți, distrugeri de bunuri, sedii de partide devastate, fragmentarea societății românești și izolarea României pe plan internațional.

1991, septembrie, 25-26 - Mineriadă: Minerii vin în Piața Victoriei (București) pentru a-și spune nemulțumirile. Au devastat clădirea Guvernului, au vandalizat Parlamentul și au forțat căderea Guvernului. În urma acestor acțiuni au rezultat: morți, răniți, alungarea investitorilor străini și izolarea României pe plan internațional.

1992, noiembrie, 19 – 1996, decembrie, 11 – Marea Privatizare (I): Guvernul PSDR începe procesul de privatizare. Complicități, fraude, subevaluări, înșelătorii, licitații trucate care s-au concretizat prin dispariția a mii de întreprinderi, fabrici, uzine și pierderea a sute de mii de locuri de muncă. În urma acestor acțiuni au rezultat: distrugerea planificată a economiei românești și zdrobirea destinelor a milioane de români.

1999, ianuarie, 14-21 - Mineriadă: Minerii amenință că vin în București pentru a-și exprima nemulțumirile față de disponibilizările anunțate de Guvern. Au loc crunte bătălii între mineri și forțele de ordine în Defileul Văii Jiului și Costești (Vâlcea). Președintele României a instituit starea de urgență. În urma acestor acțiuni au rezultat: morți, răniți, distrugeri de bunuri, alungarea investitorilor străini și izolarea României pe plan internațional.

1999, februarie, 16 - Mineriadă: Minerii amenință că vin în București nemulțumiți de decizia de punere în  detenție a liderului lor. Au loc crunte bătălii între mineri și forțele de ordine la Brădești (Olt) și Stoenești (Olt). Din nou: morți, răniți, distrugeri de bunuri și arestarea unor lideri ai minerilor.

2000, decembrie, 28 – 2004, decembrie, 28 – Marea Privatizare (II): Guvernul PSD reia în forță procesul de privatizare. A fost scos la vânzare aproape tot din ceea ce mai rămăsese din economia românească. Au apărut băieții deștepți, baronii locali s-au întărit iar grupurile de crimă organizată s-au cristalizat. Distrugerea planificată a economiei românești și emigrarea a milioane de români au produs pagube națiunii pentru decenii.

2007, februarie-mai – Puci: PSD forțează suspendarea președintelui prin manipulări grosolane și inițiative legislative controversate. În urma acestor acțiuni au rezultat: ruptura societății românești și izolarea României pe plan internațional.

2007, martie, 29 – Atacarea statului de drept: PSD a adoptat o lege care dezincrimina deturnarea de fonduri și utilizarea oneroasă a subvențiilor de la bugetul de stat. Beneficiarii acestei legi erau baroni locali PSD.

2012, iulie – Puci: USL anihilează instituțiile statului urmând câteva etape: trecerea Monitorului Oficial în subordinea Guvernului; revocarea Avocatului Poporului; schimbarea președinților Camerei şi Senatului; limitarea puterii Curții Constituționale; simplificarea procedurilor de suspendare şi demitere a președintelui; depuneri de plângeri penale nejustificate; dezbaterea parlamentară pentru suspendarea președintelui; suspendarea președintelui. Românii s-au înstrăinat iar România a fost izolată pe plan internațional.

2013, decembrie, 10 - Atacarea statului de drept: În „marțea neagră” PSD adoptă legi care sunt un atentat la statul de drept prin acordarea de super-imunități parlamentarilor. Modificările legislative au stârnit un val de proteste și reacții, atât pe plan intern cât și extern.

2016, decembrie: PSD-ul câștigă alegerile și îi dă mână liberă președintelui de partid să aleagă membrii Guvernului. Președintele PSD-ului face o primă propunere de prim-ministru care este respinsă de președintele țării. A doua propunere este acceptată.

2017, ianuarie, 4: Al 13-lea Guvern al României din 1990 încoace depune jurământul și se angajează să pună în practică programul de guvernare pe care-l cunoaște doar președintele PSD-ului. Mărețul program cuprinde multe promisiuni și multe laude, fiind de un triumfalism absolut. Românii rămân cu gura căscată, așteptând laptele și mierea promise.

2017, ianuarie – februarie - Atacarea statului de drept: Guvernul PSD emite OUG 13 denumită în termeni populari „Liber la furat”. Acțiunile nesăbuite ale Guvernului au dus la cele mai mari proteste din istoria României postdecembriste.

2017, martie-aprilie-mai: Propagandiștii PSD-ului iau cu asalt mass-media, încercând să demonstreze cât de performant este propriul Guvern și ce măreț este programul de guvernare.

2017, iunie: Într-un gest fără precedent în politica românească, președintele PSD-ului își trimite lacheii să-l critice pe primul-ministru pe la toate televiziunile obediente. Tensiunile în PSD cresc și guvernarea este aruncată în aer. Nimeni nu mai înțelege nimic: un Guvern care era considerat super performant de proprii membrii de partid este mitraliat de aceleași persoane.

2017, iunie, 14: PSD-ul îi retrage sprijinul politic propriului Guvern (pe care îl consideră deodată neperformant) în urma unei evaluări făcută de un inculpat. Miniștrii demisionează dar primul-ministru refuză, invitându-l  pe președintele PSD-ului să fie solidar în asumarea răspunderii guvernării. Speriat, acesta dispare din atenția opiniei publice pentru câteva zile. Criza politică creată de PSD trece de granițele țării.

2017, iunie, 18: PSD-ul introduce moțiune de cenzură împotriva propriului Guvern ceea ce reprezintă o noutate absolută pentru țările democratice. Țările N.A.T.O. și U.E. urmăresc cu interes și îngrijorare situația politică din România.

2017, iunie, 21: PSD-ul dezbate și votează moțiunea de cenzură împotriva propriului Guvern. Grupuri de parlamentari PSD sunt în extaz și aplaudă frenetic căderea propriului Guvern. PSD-ul își dă cu secera și ciocanul în cap pe motiv că nu a pus în practică cel mai măreț program de guvernare socialist de la Stalin încoace.

2017, iunie, 29: PSD-ul numește un alt Guvern dar, culmea, din Cabinet fac parte miniștrii care și-au dat demisia și au fost demiși de Parlament. Mărețul program de guvernare cu care PSD-ul a câștigat alegerile în decembrie 2016 este schimbat. Noii miniștri discută despre „naționalizarea pensiilor private” și „înăbușirea companiilor care nu-și declară profitul”.

2018, ianuarie: Propagandiștii PSD-ului iau cu asalt mass-media, încercând să demonstreze cât de performant este propriul Guvern și ce măreț este programul de guvernare.

2018, ianuarie, 15: CEx-ul PSD-ului îl pune la zid pe premier și-l forțează să-și dea demisia. E a doua oară când PSD-ul își trântește propriul guvern.

2018, ianuarie, 17: Un nou prim-ministrul PSD este numit.

2018, ianuarie, 29: Guvernul PSD & ALDE (cel mai incompetent din istoria României) este învestit de Parlament.

2018, mai, 30: CC-ul împănat de judecători numiți de PSD ia o decizie incredibilă și reduce din atribuțiile constituționale ale președintelui României.

2018, iunie, 9: PSD-ul organizează un miting împotriva „Statului paralel”. Noutatea absolută a fost susținerea infracționalității și a infractorilor de către simpatizanții și membrii PSD.

2018, iulie, 5: Coaliția PSD & ALDE reușește să preia controlul asupra SIE.

2018, iulie, 9: La presiunea inculpaților și infractorilor din PSD și ALDE, președintele României semnează decretul de revocare a procurorului-șef al DNA care obținuse rezultate remarcabile în lupta anticorupție.

2018, iulie, 23: Prin presiuni incredibile exercitate asupra Justiției, coaliția PSD & ALDE reușește să-și impună un simpatizant la conducerea DIICOT.

2018, august, 10: Diaspora anunță un mare miting împotriva PSD și ALDE. Guvernul bolșevic organizează o represiune împotriva participanților. Zeci de mii de manifestanți pașnici sunt gazați și bătuți de jandarmi înarmați cu armament și muniție de război. Violența cu care au acționat jandarmii a readus în atenție Mineriadele din anii 90, făcând să se vorbească despre acest eveniment ca fiind o „Mineriadă a Jandarmeriei” („Jandarmeriadă”).

2018, august, 22: Declarațiile împotriva șefului SRI se întețesc, semn că PSD-iștii doresc să preia conducerea acestei instituții.

2018, august, 25: Ministrul Justiției anunță declanșarea procedurilor de evaluare a procurorului general al PÎCCJ cu intenția de a impune la conducerea acestei instituții un simpatizant PSD.

2018, octombrie, 6-7: Are loc referendumul pentru redefinirea familiei tradiționale, în fapt o cruciadă împotriva unor minorități sexuale. Referendumul este invalidat datorită prezenței slabe la vot.

2018, octombrie, 15: Guvernul PSD dă OUG 92 de modificare a Legilor Justiției care bulversează întreg sistemul judiciar. 

2018, noiembrie-decembrie: PSD remaniază din nou Guvernul. În doi ani, PSD a schimbat 3 prim-miniștri și 70 de miniștri, un semn clar al incapacității de guvernare a acestui partid.

2018, decembrie: PSD impune schimbarea completelor de judecată la Î.C.C.J. pentru a-și rezolva problemele infracționale.

2018, decembrie, 28: PSD dorește schimbarea Șefului Statului Major General al Armatei Române într-un efort de subordonare a tuturor instituțiilor statului. Președintele refuză și-i prelungește mandatul.

2019, noiembrie, 4: Guvernul minoritar PNL reușește învestirea. Acesta este demis prin moțiune de cenzură pe 5 februarie 2020 ca urmare a procedurii de angajare a răspunderii Guvernului pe un proiect de lege care prevedea alegerea democratică a primarilor cu 50%+1 din totalul voturilor exprimate, cunoscută și ca alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

2020, martie, 14: Același Guvern toxic al PNL este reînvestit și începe perioada marilor tunuri date bugetului de stat în perioada pandemiei. Achiziții directe, trucate sau inutile sunt efectuate în numele siguranței sanitare. Mulți români își pierd locurile de muncă, multe firme falimentează, situația economică și socială a României se degradează constant. Tot în această perioadă se impun restricții, foarte multe dintre ele fără nicio noimă. Doar unor români le este permis să plece în Germania ca să lucreze ca sclavi, în condiții inumane, pe diferite plantații. Masa lemnoasă exploatată ilegal este dusă fraudulos în Austria. Gunoaiele din întreaga Europă ajung în România cu acceptul tacit și complice al autorităților române. Ședințele Guvernului se țin noaptea, după îndelungate beții orchestrate de primul-ministru al României la Palatul Victoria. Începe o campanie de denigrare furibundă a ținutului Bucovinei, urmată de o ofensivă masivă de înjosire și umilirea a tuturor românilor, sub directa orchestrare a instituției prezidențiale și a maidanezilor de presă, plătiți din bani publici, menită să susțină idea inferiorității poporului român și transformarea României într-o colonie germano-austro-ungară.

2020, decembrie, 23: Un nou guvern PNL, al marii rușini naționale, preia frâiele guvernării sub conducerea unui prim-ministru, fost pușcăriaș și alcoolic. Perioada împrumuturilor nesăbuite și a distrugerii deliberate a economiei îngenunchează România.

2021, noiembrie, 25: Surpriză de proporții la București determinată de constituirea unui guvern de „uniune” națională format din bolșevici, neonaziști și iredentiști, care anunță pompos că nu va mai fi nevoie de alegeri în România pentru că vor conduce prin rotație până în 2028. De fapt, se oficializează statutul României de colonie a unor puteri străine europene și faptul că românii sunt slugile acestora.

2022, februarie, 24: Rusia declanșează invazia militară împotriva Ucrainei. Situația deja ingrată a României se înrăutățește: prețurile scapă de sub control ducând la o sărăcire accelerată a populației, mulți refugiați își caută scăpare pe teritoriul nostru iar unele puteri străine exercită mari presiuni pentru a determina țara noastră să intre în mod nemijlocit în conflictul altora.

Se mirau unii de ce mulți români strigă „ciuma roșie”, „covidul galben” sau „tuberculoza verde”. Vă mai puteți mira de acest lucru după ce ați developat imaginile de mai sus?


De iertat puteți ierta doar ce s-a greșit față de propria voastră persoană. Ce s-a greșit față de alte persoane nu trebuie să iertați și nici nu trebuie să uitați. În caz contrar istoria se repetă. Fără dreptate socială nu poate exista pace socială.

Notă explicativă:
BPD – Blocul Partidelor Democrate
PCR – Partidul Comunist Român
FSN - Frontul Salvării Naționale
PSDR - Partidul Social Democrat Român
PSD – Partidul Social Democrat 
CEx – Comitetul Executiv PSD 
USL – Uniunea Social Liberală 
ALDE - Partidul Alianța Liberalilor și Democraților 
DNA - Direcția Națională Anticorupție
DIICOT – Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism
CC – Curtea Constituțională
SIE – Serviciul de Informații Externe
SRI – Serviciul Român de Informații
PÎCCJ – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție 
OUG – Ordonanță de Urgență

Mențiune:
Articolul este în curs de actualizare.